Etherische olie kopen bij de specialist!

Vragen? contact: info@oilsandyou.nl

Jojoba olie (bio) koudgeperst

Jojoba olie wordt niet ranzig en verzorgt goed. Geschikt voor een droge en/of gevoelige huid. Een basisolie welke ook wordt gebruikt bij wonden, onstekingen en brandwonden!


- Verhoogt talgproductie
- Wordt goed opgenomen door de huid
- Vochtregulerend
- UV beschermingsfactor 4 


€ 15,11

* Verplichte velden

Stapelkorting op etherische olie

ONZE ZEKERHEDEN

 

Etherische Olie USP

100% natuurzuiver!

Etherische Olie USP 2

Lage verzendkosten!

Etherische Olie USP 3

Veilig betalen!

Etherische Olie USP 4

Beste prijs!

Etherische Olie USP 5

Geen minimum orderbedrag!

Etherische Olie USP 6

Snelle levering!

 

Productbeschrijving

Details

Jojoba olie kopen?

Lees hier belangrijke informatie en waarschuwingen voor als je Jojoba olie wilt kopen.

Nederlandse naam: Jojoba olie Biologisch
Latijnse naam: Simmondsia californica
Land van herkomst: Zuid Californië
Winning: Koudgeperst
Contra indicatie: niet geschikt voor inname 

Waarvoor is Jojoba olie te gebruiken?

Jojoba olie (je spreekt het uit als hohoba) is een olie die niet snel ranzig wordt en als eigenschap heeft ontsteking remmend te zijn, daarom is deze olie goed in te zetten als je te maken hebt met huidproblemen zoals psoriasis en eczeem. Jojoba wordt veel gebruikt in de schoonheidsverzorging, omdat ze goed opgenomen wordt door de huid. Ze vertraagt de talgproductie en is vochtregulerend. Jojoba helpt een litteken goed te genezen en heeft van nature een zonnefactor 4, een prima olie om te verwerken in een dagcrème. Jojoba-olie is geen echte olie maar een plantaardig hars dat door zijn ruime toepassingsmogelijkheden veel gebruikt wordt in cosmetica.

Jojoba is één van de meest universele basisoliën. Jojoba-olie heeft een samenstelling die het menselijke huidsmeer sterk benadert. Hierdoor harmoniseert jojoba olie alle huidtypes. Dit geldt ook voor de vette huid waarbij de olie goed wordt opgenomen en niet vet aanvoelt.

  • Geschikt voor elk huidtype
  • Hydraterend en is verzachtend
  • Geeft ondersteuning bij het herstellend vermogen van de huid
  • Gezichtsolie voor elke dag: beschermt tegen weersinvloeden en luchtvervuiling
  • Bij schilfers en voor een goede conditie van het haar
  • Geschikt om make-up te verwijderen
  • Aangename aftershave

Deze basisolie kan je gebruiken als massage olie of voor lokaal gebruik. Voeg er etherische olie aan toe voor een extra werking of een lekkere geur.

Wat voor Jojoba olie kan ik kopen bij Oils and You?

Bij Oils and You kun je uitsluitend natuurzuivere plantaardige oliën kopen.
Ook voor Jojoba olie ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Hoe kan ik Jojoba olie gebruiken?

Om Jojoba olie te gebruiken kun je het gelijkmatig op de huid aanbrengen en/of masseren. Bij een massage kan Jojoba olie vermengd worden met een andere basisolie omdat het zich soms niet goed over het lichaam laat verspreiden. Naast afzonderlijk gebruik kan deze olie ook gebruikt worden als drager voor etherische oliën. Doorgaans worden dan 10-20 druppels etherische olie opgelost in 100ml jojoba olie. Jojoba olie is ook geschikt voor huid en haar van jonge kinderen. 

Jojoba olie is praktisch geurloos en is daarom goed te vermengen met etherische olie. Frisse etherische oliën passen er goed bij omdat jojoba licht verkoelend werkt.

 

Extra informatie

Extra informatie

levertijd Direct leverbaar, 1 werkdag (dit is afhankelijk van het aantal ml)

Vragen?

Heb je vragen?
Stuur dan een email naar info@etherischeolie-kopen.nl

- Bekijk ook eens de pagina "veelgestelde vragen".
- Wil je meer informatie over etherische olie, bekijk dan is de pagina "etherische olie uitleg".
- Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste berichten, raadpleeg dan onze "etherische olie blog" of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  

Is het product niet op voorraad?
Wees gerust, we zorgen dat dit in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen weer op voorraad is. Je kunt gerust de bestelling alvast plaatsen, zodat we samen geen tijd verliezen!